Thursday, September 26, 2019

8:30 AM-4:30 PM

EBA Office
915 Main Street, Suite 108
Curtis Building
Evansville, IN 47708
  • EBA Member 0-3 years in practice $0.00
  • Non-member 0-3 years in practice $100.00

September 26, 2019 8:30 AM

"Applied Professionalism for the New Attorney" AGENDA 8:30am Registration and Light Breakfast 9:00am Opening Remarks: Hannah Dill and Christine Pham 9:10am (30 minutes) Civility and Professionalism-Hon. Melissa S. May 9:40am (30 minutes) Common Mistakes Attorneys Make in ADR-Jim Casey 10:10am (60 minutes) Ethics of Unbundled Representation and Pro Bono Reporting-Scott Wylie 11:10am BREAK 11:30am (30 minutes) JLAP-Michele Bryant 12:00pm (30 minutes) Cultural Diversity and How It Affects Client Relations-Trisha Dudlo 12:30pm LUNCH 1:15pm (60 minutes) Confidentiality, Attorney Client Privilege and Client Communications-Charlie Berger 2:15pm (30 minutes) Case Management and Fee Arrangements-Laura Scott 2:45pm BREAK 3:00pm (45 minutes) IOLTA & Trust Accounts-Hon. G. Michael Witte 3:45pm (45 minutes) Top Ten Reasons You Meet the Disciplianry Commission-Hon. G. Michael Witte 4:30pm Closing Remarks: Hannah Dill and Chrstine Pham
  • General CLE (6)
  • General Ethics (6)
  • Applied Professionalism for the New Attorney (6)